Jul – Bevar minderne og dæk et festligt bord

Indeholder reklame links.

Måske virker det lige nu underligt, sådan at skrive ned, hvem der fik mandlen og hvad i fik i julegave. Men, når dine børn eller børnebørn, er blevet større vil det være hyggeligt, at se tilbage på. Jeg købte for nogle år tilbage bogen “familiens juledagbog”. Jeg har skrevet i den hvert år, det tager knap 5 minutter.

Jeg er så dårlig til at skrive i barnets bog, og jeg hader mig for det, for jeg ved mine børn vil elske det når de bliver voksne, og mine børnebørn vil elske at høre om da mor eller far var barn. Derfor er denne bog lidt nemmere for mig at overskue. Jeg er ret sikker på, at den bliver noget så hyggelig at læse i når mine børn er blevet voksne.

Du kan købe familiens juledagbog her:

Loukrudt – få rabat hvis du er medlem af BABY&I’s fordelsklub.

LirumLarumLeg

BørnenesKartel

Pynt bordet med Rudolf og farver

Meri Meri laver det fineste og mest magiske julepynt og skønne sager til borddækningen, så hvis du ikke er bange for lidt farve, så kan du shoppe Meri Meri her eller her.

Jeg har også fundet noget fint til juleborddækningen i søstrene grene. Her kan du også finde fine sager, hvis det skal være lidt mere enkelt. Føtex har også et stort udvalg.

Julestok servietter fra Meri Meri

Søde servietter fra Meri Meri

Sugerør fra Meri Meri

Knalleter fra Meri Meri

Søde hårnåle fra Meri Meri

Seneste artikler på Baby & I

Hej, jeg er Betina Duve. Jeg har skabt Baby&I med en fordelsklub til dig, der elsker at shoppe, og gerne vil gøre det til en god pris, eller med en særlig fordel.

Betina Duve

  • Bliv en del af familien!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Baby&I og få nyheder og gode tilbud via e-mail.

Baby&I på Facebook

Fordelsnr.

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du anvendelse af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk